No Images

Golfbaan Zuid-Drenthe maakt deel uit van Resort Zuid-Drenthe en is gelegen in een rijke, natuurlijke omgeving van het Amsterdamsche Veld. De prachtige 9 holes golfbaan grenst direct aan het Hampshire Hotel Zuid-Drenthe, het meest duurzame viersterren hotel van Nederland. 
 
Baan 
De variatie in holes is zo breed dat er telkens een nieuwe uitdaging wordt gecreëerd. Naast de 9 holes golfbaan beschikt Golfbaan Zuid-Drenthe over een 6 holes Par 3 baan, die bij uitstek geschikt is voor het oefenen op het korte spel voor alle handicap niveaus. De golfbaan profileert zich als een natuurlijke, rustig gelegen baan, die het hele jaar door bespeelbaar is voor jong en oud, beginner of professional.
 
Hotel / clubhuis
Het hotel heeft een prachtig uitzicht over het resort. Waterpartijen en natuurlijk vormgegeven bunkers en de aanwezige cultuurhistorische elementen verfraaien de golfbeleving. Hampshire Hotel Zuid-Drenthe is het meest duurzame viersterren hotel van Nederland en biedt golfers de kans om na een ronde golf heerlijk te ontspannen en te genieten van een lunch of diner met biologische (streek)producten. 
 
Hospitality Chain - Tarieven voor leden van UMCGolf (op vertoon van de UMCGolf ledenpas)
9 holes ronde: € 23,50
18 holes ronde: € 35